betaalmethoden

ZenDee heeft verschillende betaalmethoden voor het afrekenen van je bestelling oa: Paypal, iDEAL, overboeking, achteraf betalen via AfterPay, Mr. Cash (voor Belgie), Direct-ebanking (voor Belgie, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland) en V-Pay. Tevens kun je gebruik maken van de Fashion cheque en Fashion giftcard. Het betaalproces gebeurt in een veilige SSL omgeving. Je kunt dit controleren door te kijken of de site begint met https. Voor meer informatie over SSL: klik hier

1. Paypal

Je betaalt electronisch via Paypal.  Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal

2. iDEAL

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van uw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal hoef je je niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet je bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

iDeal betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. ZenDee maakt gebruik van Buckaroo voor betalingen met Ideal. 

3. overboeking

Met overboeking kun je gewoon uw bestelling plaatsen en later betalen. Je hoeft je niet te registeren. De bestelling blijft 3 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen heeft plaatstgevonden wordt de bestelling geannuleerd. ZenDee maakt gebruik van Buckaroo voor betalingen met overboeking.

4Afterpay

Met Afterpay kun je je online bestelling later betalen. Je kunt veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door jouw bestelde product. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die je per mail ontvangt, de papieren acceptgiro, of een eenmalige automatische incasso. Je kunt zelf de gewenste manier van betalen kiezen.

AfterPay voert voor zendee.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij ZenDee betalen met een acceptgiro bij een minimaal bedrag van € 10,00 tot een maximum bedrag van € 300,00. Bent je een nieuwe klant? Dan is het maximum bedrag de eerste keer € 175,00

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je wordt automatisch teruggeleid naar onze kassa.

Je kunt bij vragen inzake AfterPay altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de AfterPay website.

Je ontvangt de factuur van AfterPay 7 dagen na je bestelling. Mocht je de artikelen willen ruilen of willen retourneren dan uiteraard binnen deze termijn. Je betaalt een toeslag van € 1,50 voor verwerkingskosten.

Als je je bestelling plaatst, ga je akkoord met de voorwaarden van Afterpay  

5. Mr Cash

Belgische klanten kunnen betalen via Mr. Cash. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. ZenDee maakt gebruik van Buckaroo voor betalingen met Mr.Cash.

6. Direct e-banking

DIRECTebanking / SofortÜberweisung is een online betaalsysteem gericht op een vijftal landen, namelijk Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. Via dit systeem kunnen bezoekers een online bank overboeking doen, waarvan het resultaat direct beschikbaar is. ZenDee maakt gebruik van Buckaroo voor betalingen met Direct-ebanking. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

7. V-Pay

Met V PAY kun je in heel Europa veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s (pinpas) van de deelnemende banken. Net als voor Maestro, de bekende debetkaart van MasterCard, geldt dat V PAY betalingen gegarandeerde betalingen zijn die de consument niet kan terugdraaien. Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze. Betaalproces V PAY komt overeen met dat van creditcards. Nadat je hebt gekozen heeft voor V PAY dien je je kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dien je met een digipas/ random reader een unieke transactie code te gegeneren en in te voeren. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

8. 

Zendee accepteert de Fashion cheque en de Fashion giftcard. Deze kun je hier online verzilveren.