Retourneren & Ruilen

Jammer dat het artikel niet naar je zin is!

Over retourneren doen we in ieder geval niet moeilijk! Gewoon alles weer netjes inpakken met de pakbon in het pakket en terugsturen of meld je retour aan via de site.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugbetalen of als je kiest voor kadobon vergoeden wij de retourkosten! Scan of maak een foto van je kassabon en mail/whatsapp/sms deze naar ons. Je krijgt de retourkosten dan op je rekening teruggestort. De kadobon is onbeperkt geldig. Je kunt de kopie sturen naar info@zendee.nl of whatsappen/sms-en naar 06-24853066.

Mocht je een ruiling hebben gemaakt, dan zijn de verzendkosten van het nieuwe item vanuit ons naar jou, wel voor onze rekening. Omdat de kosten voor het retourneren best op kunnen lopen, denken we uiteraard graag met je mee:

- Je kunt gebruik maken van postzegels als het pakket door de brievenbus kan, kan het niet door de brievenbus dan is het een "pakket".
- Via DHL4you bv. betaal je € 5,- voor een pakket.
- Bij PostNL kost een pakket versturen € 6,95 maar je hebt de mogelijkheid om via Zendee een pakketzegel te kopen. Je betaalt dan € 5,05 ipv € 6,95. Ga naar www.zendee.nl/retouretiket voor het kopen van het etiket.

Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om ongedragen en onbeschadigde artikelen, met originele labels, indien mogelijk goed verpakt in de originele verpakking te retourneren.

 

RUILEN?


Stuur een mail naar info@zendee.nl of plaats een nieuwe bestelling. De verzendkosten van het nieuwe item vanuit ons naar jou zijn voor onze rekening, de kosten voorhet retourneren zijn wel voor eigen rekening. 

 

MIJN RETOUR IS NOG NIET TERUGBETAALD?

We betalen retourbedragen in principe meteen bij het retour ontvangen terug. De retourbetaling gaat altijd via de oorspronkelijke betaalmethode. Mocht je dus betaald hebben met Paypal dan gaat de retourbetaling ook naar je Paypalrekening. Heb je gekozen voor Afterpay, dan geven wij de retour door aan hen en zul je een aangepaste factuur ontvangen.