Ruilen & Retourneren

Jammer dat het artikel niet naar je zin is of niet past! 

Je retourzending in Nederland kun je via Zendee goedkoper retourneren via een PostNL punt. Je betaalt dan € 5,05 ipv € 6,95. Je dient wel het etiket te printen via onze site. Wil je wel je artikelen zo goed mogelijk en netjes weer inpakken? Dankjewel!

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier:

Retourneren:

- Vul het retourformulier in via de knop Retour aanmelden.
- Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en worden de artikelen binnen 2 weken verrekend.

Heb je geen printer of lukt het invullen niet? Je mag ook de originele pakbon mee terug in het pakket sturen. Het retouradres is: 

Webshop Zendee
Haven van Coers 9
6841 HH  Arnhem

Kan ik iets ruilen?

Stuur een mail naar info@zendee.nl. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wil je wel je artikelen zo goed mogelijk en netjes weer inpakken? Dankjewel!

 

Koop en print je PostNL retouretiket! (€ 5,05 ipv € 6,95)

Via het logo hieronder ga je naar de website van My Parcel en koop je je retouretiket. Je betaalt via iDeal meteen bij PostNL en print het etiket. Plak deze op je pakket en geef af bij een PostNL punt. Er wordt een automatische track & trace mail naar je gestuurd met daarin informatie over de status van de zending. 

Etiket PostNL

 Werkwijze voor een retour: 

Het aanmelden van een retour kan via de webshop, d.m.v.
- inloggen (rechts boven) of Mijn Zendee
- Kies voor "mijn retouren"
- selecteer de bestelling 
- vul het aantal in en de reden van retour 
- druk op retourneren 

Reden voor retour: bv - te klein - te groot - voldoet niet aan verwachting - klacht (neem liever eerst contact met ons op) - verkeerd artikel ontvangen - staat me niet...

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd.

Artikelen moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. 
Wanneer artikelen beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. 

Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. 
We raden je aan om gebruik te maken van een bezorgdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft. 

Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit, maar krijg je terug in dezelfde vorm.

Herroepingsrecht 
Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. 
Indien je aangeeft je geld terug te willen ontvangen, wordt je retour zo spoedig mogelijk terug betaald, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour.
Je hebt recht op teruggave van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag: 
- Waarop het artikel in je bezit is: 
- Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.
- Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door: 
- Het geven van een retouropdracht via een mail naar info@zendee.nl 
- Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren. 

Klantenservice 
Telefoon: 06-24853066 
E-mail: info@zendee.nl 


Retour adres 
Webshop Zendee
Haven van Coers 9
6841 HH  Arnhem
 

Indien er toch nog iets niet duidelijk is of je hebt vragen over de voorwaarden, kun je te allen tijde contact opnemen met ons op telefoonnummer (+31) (0) 624853066 via info@zendee.nl