Sjaals

Sjaals

Zendee sjaals zijn sportief, stoer en vrouwelijk. We hebben ook hippe sjaals van Knuzz! De sjaals zijn zowel bij Zendee als bij Knuzz gemaakt van restant stoffen, vaak tricot met elasthan en dragen daardoor zeer comfortabel. De sjaals van Knuzz zijn ook nog aan 2 zijden draagbaar en sluiten met een gesp. Superstoer op een spijkerjasje!

4 artikel(en)

 1. Stippen sjaal Lies

  Prijs: € 39,95
  Donkerblauwe tricot stippen sjaal met donkerblauwe effen tricot binnenkant. De sjaal is afgewerkt met een grijze band bovenaan en grijze bolletjesband rondom. De driehoeksjaal loopt niet in een punt maar rond middenvoor en sluit met een gespje. De sjaal kan aan beide zijden gedragen worden. De sjaal is 150 cm lang en 50 cm breed 92% katoen, 8% elastaan Meer sjaals zien? www.knuzz.com

  Binnen 1-2 werkdagen in huis  Meer info
 2. Stippen sjaal Truus

  Prijs: € 39,95
  Grijze tricot stippen sjaal met grijze gemeleerde tricot binnenkant. De sjaal is afgewerkt met een lichtgrijze band bovenaan en oudroze bolletjesband rondom. De driehoeksjaal loopt niet in een punt maar rond middenvoor en sluit met een gespje. De sjaal kan aan beide zijden gedragen worden. De sjaal is 150 cm lang en 50 cm breed 92% katoen, 8% elastaan Meer sjaals zien? www.knuzz.com

  Binnen 1-2 werkdagen in huis  Meer info
 3. Sjal Ocean

  Prijs: € 16,95
  Heerlijke sjaal in 2 kleuren. Aan 2 kanten draagbaar: aan een kant een babyblauwe nicky velours, aan de andere kant een hele lichte mintgroene tricot. Lengte 2 meter en ca. 30 cm breed.

  Binnen 1-2 werkdagen in huis  Meer info
 4. Sjal Peach

  Prijs: € 16,95
  Heerlijke sjaal in 2 kleuren. Aan 2 kanten draagbaar: aan een kant een oudroze nicky velours, aan de andere kant een lichtroze tricot. Lengte 2 meter en ca. 30 cm breed.

  Binnen 1-2 werkdagen in huis  Meer info

4 artikel(en)

Show More Products