Nieuws Zendee

12-8-18:  10% korting

Tm 19 augustus krijg je 10% korting op alles. Uitgezonderd B-keus en accessoires. Je hoeft er niets voor te doen, korting wordt automatisch verrekend.

_____________________________________________________________________________________________________

1-8-18: Vakantie

We zijn van 2 tm 20 augustus op vakantie. Even lekker niks doen. Natuurlijk kun je gewoon bestellen, de webshop is 24 uur geopend :-). Vanaf dinsdag 21 augustus worden alle bestellingen verzonden. Heb je vragen of is er iets niet duidelijk dan kun je altijd mailen. Ik probeer zoveel mogelijk mijn mail te beantwoorden. Ik wens iedereen ook een fijne zomervakantie!

Hartelijke groet van Zefanja!

_____________________________________________________________________________________________________

25-7-18:  Brievenbuspakje

Sinds vandaag is het ook mogelijk om als bezorgwijze brievenbuspakje te kiezen. Je ontvangt ook een track en trace code hiervan, dus je kunt je bestelling blijven volgen. Wanneer is het nu een brievenbuspakje? Als het een plat pakketje wordt en in een kleinere envelop past. De afmetingen mogen max. 38x26,5x3,2 cm (l-b-h) zijn en 2 kg zwaar. Een jurk met rits gaat niet lukken maar een zomerjurkje bv wel. Of een shirt of rokje. Natuurlijk controleren we zelf ook de binnengekomen bestellingen of het inderdaad door de brievenbus past, anders word de bestelling aangepast voor bezorging als "pakket".

Het kost je niets extra's (helaas krijg je ook geen korting), maar ik kan me voorstellen dat het handig kan zijn als je bv overdag werkt of op vakantie bent en geen zin hebt om je bestelling op een DHL punt te laten bezorgen. Bij twijfel kun je ons altijd vragen of het een brievenbuspakje kan worden!