Ben je groter of kleiner dan “gemiddeld” dan ken je dit vast wel: mouwen te kort of te lang, jurk te kort of te lang. Frustatie alom. Niet bij Zendee! Maak je keuze in de webshop en geef je wensen aan. Geen extra kosten en eindelijk een kledingstuk was precies bij je past!

Het is ook mogelijk om zelf je stoffen samen te stellen. Alles wat in de webshop staat zijn de stoffen van op voorraad dus mix maar raak en geef je wensen aan me door! Niks is te gek :-). En als je twijfelt of het “mooi” bij elkaar past, mail me dan, dan maak ik een “plaatje” voor je. Allemaal gratis en voor niks :-). En als je nog steeds twijfelt, dan stuur ik je de stofstalen toe, ook allemaal geen probleem!

Evenals als je bv. van “boven” maat 38 hebt en van “onder” maat 40 of andersom kun je dat doorgeven, ik draai er mijn hand niet voor om. Immer ieder mens is anders met zijn eigen unieke lichaam, hoe fijn is het als je een kledingstuk koopt wat gewoon goed zit?

Mocht het toch niet naar je zin zijn en je hebt een “standaard” maten kledingstuk besteld dan mag het uiteraard geretourneerd of geruild worden. Bij kledingstukken die op maat zijn gemaakt en die niet naar je zin zijn, mail me dan, daar komen we wel uit!

Alleen bij artikelen in de uitverkoop en kant-en-klare kledingstukken zijn geen mogelijkheden voor aanpassingen.Meteen bericht bij nieuwe produkten of leuke aanbiedingen?
Meld je hieronder dan aan voor onze mailing en ontvang meteen een kortingscode voor 5 euro korting op je eerste bestelling


Aanmelden!