Knuzz

Knuzz is een zusje van Zendee. Van oa reststoffen van Zendee ontwerpen mijn zusje en ik unieke handgemaakte produkten onder de naam Knuzz. Zo recyclen we zoveel mogelijk.

Knuzz staat voor zacht en comfortabel. Hippe dekens/plaids en sjaals om te knuffelen. Alle produkten die we maken moeten van een goede kwaliteit zijn en heerlijk zacht zijn. Knuzz maakt leuke hippe en grote dekens en plaids, ook leuke stranddekens of badhanddoeken ontwerpen we! Naast onze mooie dekens maken we ook zachte sjaals van reststoffen die gevoerd zijn zodat je het dubbel kunt dragen. Onze dekens en plaids zijn heerlijk om onder te kruipen op de bank! Een deken of plaid die heerlijk groot is, lekker warm en zacht! Alles bij Knuzz is handgemaakt en uniek, overal is er maar 1 van. Voor kinderen hebben we leuke kinderdekens. Niet alleen voor op de bank maar ook handig in de bolderkar, fietskar, picknick enz.

(Strandtas) nodig? We hebben echt superhippe strandtassen die ook perfect zijn als luiertas. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen!

Naar Knuzz