Retourneren & Ruilen

Jammer dat het artikel niet naar je zin is!

Over retourneren doen we in ieder geval niet moeilijk! Gewoon alles weer netjes inpakken met de pakbon in het pakket en terugsturen. Terugbetaling gebeurt binnen 5 werkdagen.

De verzendkosten van het retourneren zijn wel voor eigen rekening. De kosten van een nieuwe zending (van webshop naar adres) bij omruilingen is voor onze rekening. Zo houden we samen de kosten van het omruilen minimaal. 

Omdat de kosten voor het retourneren best op kunnen lopen, denken we uiteraard graag met je mee:

- Je kunt gebruik maken van postzegels als het pakket door de brievenbus kan, kan het niet door de brievenbus dan is het een "pakket".
- Via DHL4you bv. betaal je € 5,- voor een pakket.
- Bij PostNL kost een pakket versturen € 6,95 maar je hebt de mogelijkheid om via Zendee een pakketzegel te kopen. Je betaalt dan € 5,95 ipv € 6,95.  Ga naar https://www.zendee.nl/myparcel-retourlink.php of klik op onderstaande button voor het kopen van je etiket.
    
- Wist je dat als je met Paypal betaalt en je stuurt wat terug, paypal je retourkosten terugbetaald? Kijk voor meer informatie: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/refunded-returns

Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om ongedragen en onbeschadigde artikelen, met originele labels, indien mogelijk goed verpakt in de originele verpakking te retourneren.

Het retouradres is:

Webshop Zendee
Haven van Coers 9
6841HH Arnhem

 

RUILEN?


Stuur een mail naar info@zendee.nl of plaats een nieuwe bestelling. De verzendkosten van het nieuwe item vanuit ons naar jou zijn voor onze rekening, de kosten voorhet retourneren zijn wel voor eigen rekening. 

 

MIJN RETOUR IS NOG NIET TERUGBETAALD?

We betalen retourbedragen in principe meteen bij het retour ontvangen terug. De retourbetaling gaat altijd via de oorspronkelijke betaalmethode. Mocht je dus betaald hebben met Paypal dan gaat de retourbetaling ook naar je Paypalrekening. Heb je gekozen voor Afterpay, dan geven wij de retour door aan hen en zul je een aangepaste factuur ontvangen.