ZenDee heeft verschillende betaalmethoden voor het afrekenen van je bestelling. Het betaalproces gebeurt in een veilige SSL omgeving. Je kunt dit controleren door te kijken of de site begint met https.

1. 

Je betaalt electronisch via Paypal.  Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal

2. 

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van uw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal hoef je je niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet je bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

iDeal betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. ZenDee maakt gebruik van Pay.nl voor betalingen met Ideal. 

3. 

Met overboeking kun je gewoon uw bestelling plaatsen en later betalen. Je hoeft je niet te registeren. De bestelling blijft 3 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen heeft plaatstgevonden wordt de bestelling geannuleerd. ZenDee maakt gebruik van Pay.nl voor betalingen met overboeking.

4

Klarna achteraf betalen kent twee betaalmogelijkheden: Betaal nu en Betaal later in 14 of 30 dagen. Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij je snel en makkelijk met één klik via een bankoverschrijving of een automatisch incasso kunnen betalen bij Zendee. Met Betaal later krijg je de optie om tot en met 30 dagen na aankoop te betalen, zodat je eerst je bestelling kunt proberen. Je hebt 14 dagen na ontvangst van je bestelling het recht om het artikel/artikelen te retourneren 

5

Met Billink kun je je online bestelling later betalen. Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens de webwinkel het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Billink

6. 

Belgische klanten kunnen betalen via Bancontact. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. ZenDee maakt gebruik van Pay.nl voor betalingen met bancontact.

7. 

Sofortbanking is een online betaalsysteem gericht op een vijftal landen, namelijk Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. Via dit systeem kunnen bezoekers een online bank overboeking doen, waarvan het resultaat direct beschikbaar is. ZenDee maakt gebruik van Pay.nl voor betalingen met Direct-ebanking. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

8. 

Apple Pay is de internationale mobiele betaaldienst van Apple. Het biedt een eenvoudige en veilige manier om je aankopen te betalen met enkele Apple devices (iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook).

9. 

Zendee accepteert verschillende cadeaukaarten waaronder , Winkelcheque, Fashion cheque, Fashion giftcard, VVV cadeaukaarten en Good4fun.

10. 

Zendee accepteert creditcard betalingen ( Mastercard, Visa en American Express). Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Zendee maakt gebruikt van Pay.nl voor betalingen met creditcard.

11

Giropay is een betaalmethode voor Duitsland en Oostenrijk. Iedere betaling met deze Duitse betaalmethode start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Hierna volgt de inlogprocedure die per bank verschilt. Vervolgens doorloopt de consument het identificatieproces. Dat wil zeggen dat alleen de pashouder een betaling succesvol kan afronden wat inhoudt dat iedere Giropay betaling altijd gegarandeerd is.