Heel simpel: je bestelling wordt pas gemaakt nadat deze is ontvangen. Dat betekent geen voorraden, geen onnodige productie en geen verspilling van kleding die niet verkocht wordt. Niet alleen goed voor Zendee maar ook voor het milieu. De kleding wordt alléén gemaakt in eigen atelier in Nederland, dus we zijn ook nog eens lekker flexibel en je kunt je wensen doorgeven zonder extra kosten.

Ja, de levertijd is dan wel wat langer dan je gewend bent. Ik streef naar een maximale levertijd van 7 werkdagen, maar vaak is het al veel eerder. Dus een beetje geduld moet je wel hebben, maar het is het wachten zeker waard. De verzending vindt plaats op werkdagen van maandag tm vrijdag.

Door geen voorraad aan te houden, wordt het risico op verspilling verminderd. De mode industrie is een vn de grootste vervuilers ter wereld, vooral door afval van onverkochte kleding. Met dit systeem draag ik ons steentje bij aan het verminderen van deze impact. De kleding wordt ook niet in plastic zakjes ingepakt maar gaat zo de verzendzak in. De verzendzak is van ecologisch plastic gemaakt, na verschillende testen met papieren zakken is de plastic verzendzak het beste tijdens het verzenden. Je kleding wordt niet nat, de zak scheurt niet en ik kan kleiner verpakken. Natuurlijk gebruik ik dan wel weer ecologische verzendzakken.

Wat betreft retourrechten verandert er weinig. Ik vraag je alleen om goed na te denken voordat je een bestelling plaatst. Bekijk de maattabellen en lees de voorwaarden goed door. Natuurlijk mag je altijd een product retourneren. Alleen als je specifieke wensen hebt doorgegeven is dit niet mogelijk, maar mocht er iets niet goed zijn, dan los ik dat natuurlijk op!

Zodra je bestelling klaar is, ontvang je hiervan een berichtje. De bestelling wordt dezelfde dag nog opgehaald door DHL en wordt normaal gesproken de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd of bij een afhaalpunt als je hier voor gekozen hebt. Je ontvangt een mail van DHL met een track en trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Meteen bericht bij nieuwe produkten of leuke aanbiedingen?
Meld je hieronder dan aan voor onze mailing en ontvang meteen een kortingscode voor 5 euro korting op je eerste bestelling


Aanmelden